Відома російська балерина Анастасія Волочкова прославилася не тільки своїми виступами, а більшою мірою – любов'ю до епатажу, шпагатів в бікіні і лазні з віниками. Свої витівки артистка невпинно вивалює на сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком – Волочкова опублікувала черговий кадр зі свого відпочинку в Таїланді, куди вирушила на новорічні свята.

Так, на новій фотографії Настя, як не дивно, позує вже не в улюбленому шпагаті, а цілком собі в пристойній позі. Вона витягнулася біля краю басейну на тлі красивого заходу, навіть купальник на ній напрочуд скромний. Але всю цю картину псують босоніжки на величезних грубих підборах, якими балерина стоїть просто у воді. У підписі до фото Волочкова написала: "Танець тіней на світанку". Фолловери балерини тут же почали вправлятися в дотепності, коментуючи її фото.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.