62-річний шведський виконавець Dr. Alban (Доктор Албан) виправив свою публікацію в соціальній мережі Instagram, в якій розповідалося, як він потрапив до Києва завдяки втручанню українського лідера Володимира Зеленського. До цього співакові був заборонений в'їзд в Україну через незаконні гастролі в анексованому Криму.

Dr. Alban

З'ясувалося, що Зеленський вирішив допомогти для того, щоб студія "Квартал 95" могла запросити знаменитість у свою новорічну концертну програму. У свою чергу, Dr. Alban описав все це на сторінці в Instagram і поділився спільними знімками з главою держави. Проте в неділю, 5 січня, артист виправили свій пост – прибрали з нього згадка про допомогу Зеленського.

"Я був під забороною в Україні через виступ на спірній території півострова Крим. За допомогою президента я зміг потрапити в країну", - раніше написав співак.

Скріншот, Instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

І ось тепер він виглядає дещо інакше.

"Я був під забороною в Україні, тому що раніше виступив у Криму. Я гадки не мав, що українці проти цього. Як би те ні було, було приємно зустрітися з президентом", - підписав він фото і відео.

Скріншот, Instagram

Нагадаємо, що шведський співак Dr. Alban, якому заборонили в'їжджати на територію України після концерту в аннексированном Криму, вже заспівав на сцені "Вечірнього кварталу".

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський планує і надалі залишитися відпочивати у резиденції "Синьогора" в селі Гута, що на Івано-Франківської області.

Також портал Знай.ua писав, що главу держави Володимира Зеленського помітили у дуже вишуканому іноземною готелі.