Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася своїми безглуздими шпагатами, обожнює епатаж і часто викладає в мережу фото і відео своїх витівок. На новорічні свята Настя вирушила в Таїланд з коханцем, якого так жодного разу і не показала публіці, і звичайно ж не стрималася – почала робити шпагати і вивалювати їх в мережу.

На новому фото, яке опублікувала балерина, вона позує в басейні, звичайно ж в улюбленій позі – в шпагаті, а руками вона тримається за бортики басейну. При цьому якщо придивитися, то за спиною Волочкової можна розгледіти силует чоловіка – це, видно, той самий коханець скандальної балерини, якого вона так ретельно приховує. У підписі до фото загадкова Настя написала: "Мого улюбленого ви як і раніше можете обчислювати по шкарпетках, годинах, ременів. Але мої ніжки в його обіймах ви точно не переплутаєте". Фолловери балерини тут же почали вправлятися в дотепності, коментуючи її фото.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.