У Лос-Анджелесі пройшла 77-а церемонія вручення престижної кінопремії "Золотий глобус". Вже відомо, що "Чорнобиль" став найкращим міні-серіалом у 2020 році, а статуетку за роль найкращого актора другого плану в телесеріалі, міні-серіалі або телефільмі дісталася Стеллану Скарсгарду.

"Дякую Вільнюсу та Києву за гостинність. Дякую командам України, Литви, Швеції, Франції, Англії. Крейг, ти задав питання "Яка ціна брехні?". З кожним днем це питання стає все більш актуальним. Українці та білоруси, які стали жертвами катастрофи, захистили мільйони людей від найгірших наслідків ціною власного життя. "Чорнобиль" присвячений цій сміливості та жертовності", - заявив під час вручення премії ще один актор з серіалу "Чорнобиль" Джаред Гарріс.

Нагадаємо, що Бред Пітт став володарем "Золотого глобуса" за найкращу чоловічу роль другого плану у фільмі Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".

Як повідомляв портал Знай.uа, Хоакін Фенікс отримав премію за роль у фільмі "Джокер" режисера Тодда Філліпса.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, як виглядали зірки Голлівуду на "Золотому глобусі".