Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетні фото з кенгуру і коалою, зроблені ще в часи зйомок популярного шоу "Орел і Решка". Так, артистка привернула увагу до масштабної проблеми палаючих лісів Австралії, через апокаліптичну пожежу в яких вже згоріли близько 1,5 мільярдів тварин, 14,5 мільйонів акрів землі, 30% коал. Регіна запропонувала шанувальникам не просто жахатися катастрофою, а допомогти в біді людям і тваринам.

"Тільки що ввела@в пошуковику «як допомогти Австралії», замість необхідних мені посилань першим ділом натрапила на «висловлювання зірок на тему про те, що відбувається в Австралії». Серйозно ????? Може , вже годі просто викладати пости про те , як ми співчуваємо , а почати робити щось ??? Я знаю, що серед вас є люди , які готові допомогти нашій екосистемі. Гортайте карусель , на наступному фото всі довідки і паролі допомоги Австралії. Ми живемо на одній планеті , де все взаємопов'язане! Давайте допомагати один одному!
Беру приклад з Ніколь Кідман, яка пожертвувала 500 000 $ ! Звичайно ж , такого ресурсу у мене немає , але скільки змогла! Дай Боже , всім нам жити на квітучій ЗЕМЛІ!", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще