Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео з їх з Примадонною дітьми-близнюками: донькою Лізою і сином Гаррі, на якому дівчинка вирішила пограти в телеведучу. Так, замість телевізора у малечі шафа зі скляними дверцятами, а от її брат Гарік смішно зазначає, що Ліза "сама не знає, що каже".

"Ліза періодично на сніданку заходить в шафу на кухні зі скляними дверцятами і зображує телемовлення. Гарік правий, що Ліза трохи жене, але в цьому ж і є відмінна особливість телебачення 😂", - пожартував Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "😂😂😂Зірочка👍👍👍😘", "Гарненька дівчуля😘😘😘", "Чудова ведуча! Ставимо Лайк!👍❤", "Солодкіііі 🙏🏻🧿❤️", "Просто неможливо не поставити лайк 😂❤️👍🏼", "Супер! Милі діти!!!❤️❤️", "Діти народжені в любові завжди геніальні!Приклад на обличчя☝️👍👍👍❤️", "Ліза просто Зірка 🌟 😃👍)".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.