Пасажирський літак авіакомпанії «Українські авіалінії», на борту якого перебувало 178 осіб, розбився незабаром після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в столиці Ірану. На борту Боїнга 737, рейс PS 752 якого прямував з Тегерана в Київ, не залишилося нікого в живих. Поки не зрозуміло, чи пов'язана трагедія з атакою військових баз США Іраном, а попередньою версією є технічна несправність лайнера, який здійснив свій перший політ в 2016 році. Так, українські та російські зірки шоу-бізнесу не пройшли повз моторошної трагедії, висловлюючи свої співчуття на сторінках в Instagram.

"Наші співчуття родинам пасажирів та екіпажу. Серце розривається. Молімося.", - не приховувала сум телеведуча Лілія Ребрик.

"Неосяжна розумом трагедія! Жах, біль і страх всередині! Моя сім'я і я приносимо співчуття всім рідним і близьким загиблих.", - жахнулася Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Обгорілі деталі літака розкидані по всьому передмістю іранської столиці... Час міцно триматися за руки. Щирі співчуття сім'ям... Ходять чутки, що літак помилково збили іранські військові. Ви вірите в таку версію?", - проводить розслідування Володимир Остапчук.

"Жахливі новини ( Співчуття родичам загиблих в авіакатастрофі", - трепетно співчувають Катя Осадча і її чоловік Юрій Горбунов.

"Жахлива трагедія... Щирі співчуття родинам загиблих в авіакатастрофі українського літака в Ірані.
🕯", - відмовляється вірити Святослав Вакарчук.

"Мої співчуття рідним і близьким загиблих. Невже саме так повинен був початися рік...? Чому? За що? Бідні люди..... Україна прийми найщиріші співчуття.....", - горює Філіп Кіркоров.

"Неймовірна трагедія... Мої щирі співчуття усім родинам і близьким загиблих 💔", - співчуває Регіна Тодоренко.

"Царство Небесне всім загиблим у цій авіакатастрофі!....... Співчуваю кожній родині!...", -щиро співпереживає Сергій Бабкін.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.