Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси, виклавши черговий кадр у відвертому і дуже маленькому на неї бікіні.

"Ранковий штиль... Яка ж краса навколо!🙏 Тиша і гармонія...🙏🌴❤️", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери відразу помітили недобре: "А чого так живіт скукожився гармошкою , фотографу треба руки відірвати , не міг як слід відфотошопити Настю ! 😉", "Я бачу живіт гармошкою 🙊", "О, новий купальник. Все одно груди старі все таки не вміщається...", "Цицьки бовтушки", "Не вдало сіла.Ноги наче ампутовані.", "Фотографу руки відірвати! Не вмієш не берись.", "Фото наче супер,але ніби без ніг, убий фотографа", "Коржі сховай".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання вона обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.