У Нью-Йорку в середу, 8 січня, померла письменниця і автор книги-бестселера "Нація прозака" Елізабет Вурцель.

Відомо, що їй було 52 роки, а причиною смерті Елізабет став рак молочної залози. Про це телеканалу CNN повідомив її чоловік Джим Фрід.

Довідка. Елізабет Вурцель народилася в Нью-Йорку і з підліткового віку боролася з депресією. У 1994 році дівчина написала автобіографію "Нація прозака", в якій розповіла про навчання в Гарварді, вживання наркотиків і боротьбу з клінічною депресією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Елізабет Вурцель, фото: CNN
Елізабет Вурцель, фото: CNN

Книга одразу стала бестселером і подарувала популярність жанру сповідальної прози. У 2001 році був знятий фільм "Нація прозака", однак він так і не вийшов у широкий прокат.

Пізніше Вурцель написала ще кілька книг, які не отримали такого успіху, як "Нація прозака". У 2015 році вона зізналася, що лікарі поставили їй діагноз рак молочної залози і вона перенесла подвійну мастектомію.

Нагадаємо, у середу, 1 січня, померла на 21 першому році свого життя американська реп-виконавиця Лексія Аліджай.

Як повідомляв портал Знай.uа, 25 грудня у віці 95 років помер відомий радянський і російський письменник Володимир Бушин.

Також портал Знай.uа писав, що пішла з життя знаменита актриса Сью Лайон.