Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Цього разу зірка разом зі своїм коханим вирушила відпочивати на "закритий" острів у Таїланді.

"Ну все. Ми вирішили на кілька днів покинути нашу дружну і веселу компанію та усамітнитися на такому закритому острові, де нас ніхто не знайде! І не зможе складати легенд! Яке щастя! І краса! Я, звичайно, розповім, що це буде за приватне місце. Але пізніше", - підписала відверте фото у своєму профілі Волочкова.

До речі, балерина вже більше року живе з чоловіком, якого вперто не хоче показувати громадськості. Також вона не раз запевняла, що не за горами весілля. Правда, точну дату події Анастасія називати не поспішає.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Волочкова в міні-бікіні спробувала спокусити фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова показала обличчя нового коханця, з яким відпочиває в Таїланді.

Також портал Знай.uа писав, що Волочкова розтягнулася на гамаку в лазні під час відпочинку в Таїланді.