Одіозна російська балерина Анастасія Волочкова, яка обожнює епатаж, лазню і шпагати в бікіні, часто вивалює у мережу фото і відео своїх дорослих розваг. Нещодавно артистка вирушила на відпочинок у Таїланд, і каже, що вона там з коханим, якого чомусь ніхто не бачив. Здається, що на відпочинку балерина взагалі не одягається і розгулює весь час у своїх крихітних купальниках-бікіні. А в цей раз виклала фото, на якому взагалі роздяглася.

Перед камерою скандальна балерина з'явилася стоячи по пояс у воді, на ній лише кілька червоних мотузочок, які являють собою труси, а груди зовсім голі. Як видно, оголене декольте Волочкова прикриває стисненими долонями. У підписі до фото балерина написала: "Кому не спиться. Коли недолюблені тітки намагаються сказати мені, що я погана. Нехай вони самі свої тілеса приведуть у стан сексуальний. Щоб їх чоловіки думали тільки про них. А я за всіх в океані відпочину. І на шпагат всіх навчу сісти граціозний. Тільки мені для цього знадобилося шість років щоденної праці". Фолловери балерини тут же почали вправлятися в дотепності, коментуючи її фото.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.