Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка вже встигла виставити і дивне відео з готелю, і фото у шубі, незважаючи на звичну температуру повітря +30, і навіть покрасуватися фігурою біля моря, адже вона дуже старалася схуднути і практично нічого не їла, крім салатного листя.

А от чоловіка, з яким любителька шпагатів коротає дні на відпочинку, Анастасія намагається приховувати від чужих очей, інтригуючи шанувальників - то волохату ногу виставить, то фото затемнить, то покаже виключно їхню тінь на пісочку. Втім, фанати теж не ликом шиті: волохату ногу розпізнали, фото в Сторіс освітлили, а по тіні змогли визначити зріст, вагу і кількість волосся на голові бойфренда. Це геніально, Холмс! Ні, це елементарно, Ватсон.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбраня вона обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.