Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, частенько радує фанатів новими фото в Instagram. Знаменитість не боїться експериментувати зі стилем, за що часто отримує як захоплені компліменти, так і град критики. 2019 рік став для Кароліни дійсно значущим: вона розлучилася з чоловіком Муратом Налчаджіоглу через його публічну зраду з київською тусовщицею, випустила новий альбом і почала зустрічатися з колишнім чоловіком виконавиці Tayanna, саунд-продюсером Black Star Inc. Єгором Глібом, якому 26 років.

Разом з Єгором у Лорак кардинально змінився стиль - облягаючі сукні замінили на широкі толстовки, штани-оверсайз і масивні кросівки. Втім, думки фанатів розділилися. Одні зазначили, що Ані значно помолодшала, інші попросили її повернути колишній імідж.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазвичай скромна Ані Лорак також показала фігуру у всій красі, представивши світу кліп на пісню "Ми порушуємо", режисером якого став Алан Бадоєв. Артистка приміряла лише коротенькі шорти і топ, засвітивши нові маленькі татуювання.

Втім, на червоних доріжках виконавиця з'являлася в не менш відвертих сукнях. За них артистка і найбільше наражалася на критику, адже зухвало виставляла напоказ груди в глибоких декольте.

Сценічні вбрання зірки також викликали масу суперечок. Всі вони створювалися для шоу "Діва" і були блискучими, а також облягаючими, проте далеко не всі підходили для Лорак, через що знаменитість довгий час підозрювали у вагітності.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.