Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила кадр із свіжої фотосесії в Майямі, позуючи з блискучим вечірнім макіяжем і павиним пір'ям в якості антуражу. Так, артистка доповнила образ ще й масивними золотими сережками-кільцями, а ось деякі фанати не відразу впізнали Наташу.

"Останься!", - взгляд просил глубокий. -
"Куда ты, путник одинокий?
Уходишь в мир страстей жестокий,
Бросаешь, не даёшь огня".
Ушёл, но позабыл проститься.
Ушёл, но тянет возвратиться.
Что сотворила ты жар-птица?
Заворожила чем меня?!
", - підписала публікацію Корольова. Фолловери не пройшли повз: "Взагалі на себе не схожа після пластики! Чуже обличчя", "Наташа ваша натуральна краса краще.......", "Наташа, кинь ти ці пір'я, умийся, ти природна краще", "Невдалий макіяж і образ..що з очима зробили..", "Зараз такі красиві фотосесії роблять...королеву зроблять з нікого. А ви примудрилися себе погіршити)", "Якщо б десь побачила це відфотошоплене до невпізнання обличчя, в житті б не подумала що це Поривай", "Дуже багато Фотошопу🙈".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.