Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася своїм поганим характером, хвастощами і любов'ю до шпагатам і бані, часто викладає в мережу відверті фото своїх дорослих пригод. Зараз балерина відпочиває в сонячному Таїланді, звідки то і справа викладає в Instagram все нові і нові фото.

Так, в цей раз балерина показала свій черговий шпагат, розкинула вона його на палубі яхти між двох шезлонгів. З одягу на ній рожевий купальник і коротенькі білі шорти, а зверху вона накинула легку строкату сорочку. Голова Насті прикрита рожевою хусткою, а на очах у неї величезні сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Волочкова написала: "Часто сидіти на двох стільцях одночасно – не просто. Але мені це вдається! Ви хотіли шпагат на льоду, це не потрібно. Отримаєте на яхті!".

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.