Популярна українська телеведуча, блогерка і мандрівниця Регіна Тодоренко, яка нещодавно відпочивала на Балі, але тепер, мабуть, повернулася, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня похвалилася, що експериментувала з зовнішністю, і показала, що з цього вийшло.

Як видно, Регіна сфотографувала себе ще сидячи в кріслі свого перукаря. Вона розповіла, що любить зміни і вирішила зробити собі новий колір волосся – тепер її волосся русяве, блискуче і здорові. А Тодоренко щиро радіє результату своєму експерименту. Ще й майстра прославила, відзначивши його сторінку в підписі до свого фото. Також красуня розповіла, що в підлітковому образі у неї були синє волосся. Шанувальники в захваті від нового образу Регіни і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.