Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантні кадри з Балі, де відпочивала з однорічним сином Михайлом ще перед Новим роком 2020. Так, артистка позувала лише в чорному купальнику з глибоким декольте на тлі дощок для серфінгу і засвітивши струнке тіло.

"Фото 2019го року:)", - кумедно підписала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Яка ж ви Регіна красива ❤️❤️", "Лялечка", "Красуня. Худнути не треба. Саме так добре👍", "🔥🔥Вогонь", "Регіна ви прекрасні 😍👍", "НЕПЕРЕВЕРШЕНА!😻✨", "Навіть дуже апетитно💋💋💋👌👌👌👌😍😍😍😁порцію вітаміну Д отримала через фото👌👌👌", "Шикарно виглядаєте 😍😍😍", "Яке круте волосся 😍😍😍", "Ноги від вух...Дуже приємна жінка🌹", "Красуня 😍", "Шикарна.. Руки, кисті, плечі... Коліна.. Груди, волосся. Охххххх".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.