Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси і підійшла ближче до величезної екзотичної черепахи, яка вийшла на берег моря, щоб відкласти 120 яєць і знову сховатися. Анастасію навіть не зупинило те, що пару років тому черепаха вкусила її за коліно.

"Ось таке диво з'явилося на нашому пляжі...🙈 Ця черепаха виплила з океану, відклала на пляжі 120 яєць і побрела назад у свою стихію.. А кілька років тому в Туреччині черепаха розміром в два рази більше в морі дуже сильно вкусила мене за коліно... 🙉 Це була серйозна травма і два роки я відчувала біль.. 😔 Це диво начебто нешкідливе.. Але теж... велике..🙊", - Волочкова поділилася емоціями. Фолловери не пройшли повз: "А та черепаха , яка вкусила Настю , напевно отруїлася і померла ... Шкода черепашку ... 😭", "Ну, нарешті пост про когось, окрім себе коханої", "Шкода черепаху, ніякого особистого життя, скрізь страшні люди😠😭", "А де фраза "Спеціально для мене черепаха відклала яйця, я заслужила, адже я вистраждала"😄".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.