Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова на новорічні свята вирушила відпочивати в сонячний Таїланд до океану. Звичайно ж вона не могла не поділитися цим зі своїми фоловерів у соцмережі Instagram, куди викладає безліч фото у відвертих образах. Так і в цей раз балерина знову вирішила показати свій шпагат в бікіні, і виклала відповідне фото.

Як видно, на знімку зірка позує в улюбленому крихітному бікіні, звичайно ж вона стоїть в улюбленій позі – в шпагаті. І все це відбувається на тлі красивого океанського заходу, який Волочкова закрила своїм тілом. У підписі до фото балерина написала: "Я люблю розтягувати не тільки зв'язки і м'язи, але і задоволення!". На подив Настя відключила можливість коментування цього фото, так що її шпагат ніхто не оцінив.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.