Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси і зробила примірку купальників, позуючи ще і в ковбойському капелюсі з дивних сонцезахисниї окулярах і показавши фігуру не з кращого ракурсу.

"Зустріла я чудову людину Юлію @juliabehappy і вона вирішила показати мені нову колекцію купальників в її бутику. Не знаю який вибрати, але довірюся смаку Юлії.😊🐣", - поділилася эмоціями Волочкова. Коментарі на своїй сторінці хитра балерина приховала, явно втомившись від критики її шпагатів і фігури, однак фолловери висловили свою думку в аккаунті самого магазину: "У Вас такі гарні моделі, женіть цю бабку в шию, зіпсуєте свою репутацію магазину 🤦‍♀️", "ЗНАЧИТЬ ВОНА МІРИЛА ТРУСИ,А ПОТІМ ЦЕ ВСЕ ПІСЛЯ НЕЇ БУДУТЬ ІНШІ ДЮДИ НОСИТИ ?🤮🤮🤮ФУ", "От блін! Борис-тварина", "Вона точно за купальником до Вас? Або шампанського випити?🍷🍹🍸", "Боже яка гидота, після цієї алкашки обробіть магазин і купальники які вона міряла спаліть".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.