Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Так, артистка виставила яскраве фото, поділившись з шанувальниками несподіваними новинами: виявляється, Настя випустить спільний трек під назвою "Miami" з такими зірками, як JACOB FOREVER і JESSY FRANK.

"New and so hot🔥 soon... Вже 24 січня відбудеться прем'єра запального синглу “Miami”🌴 Спасибі величезне @jacobforever @elgatoindio за запрошення в таку круту колаборацію і за це приголомшливе злиття культур❣️ З нетерпінням чекаю прем'єру треку, щоб поділитися з вами результатом нашої роботи.
Момент дуже відповідальний і хвилюючий, адже своєю творчістю я представляю за океаном і свою країну, і цей момент я хочу розділити з вами, мої любі слухачі. Коли твою ідею об'єднувати культури підтримують артисти з світовим ім'ям, артисти, які підкорюють світові музичні чарти, це дуже надихає😍 Чекайте!", - поділилася радістю Каменських. Фолловери залишилися в захваті, підтримуючи свого кумира в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.