Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси і вирішила поповнити колекцію шпагатів черговим "шедевром" залізши на байк. Варто відзначити, що в Сторіс хитра Анастасія також грайливо засвітила волохату спину коханця-інкогніто.

"І все ж водієм цього байка була я!💃 Приїхали на пляж... Я тільки так пересуваюся на всіх видах транспорту. Бо шпагат-це елемент моєї професії, і я в ньому живу!😂 Тому не скрізь розмаху моїх ніг вистачає місця..🤷‍♀️", - спробувала пожартувати Волочкова. Фолловери гумору не оцінили: "Тааак. Шкода, що в голівоньці для мозку дуууже мало місця відведено.", ""Шпагат елемент моєї професії" - боюся запитати назву вашої професії?! 🙈", "На унітазі теж також? 😀", "Шкода її доньку, це ж всі бачать цей п....ц", "Не продуло нічого?😜".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.