Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила трепетно привітати шанувальників зі старим Новим роком, опублікувавши селфі, на якому її впізнали лише деякі. Так, артистка позувала в домашній обстановці з вечірнім макіяжем і волоссям, зібраним у хвіст, а також приміряла ніжне вбрання з дрібним квітковим принтом.

"Зустрічайте Старий Новий Рік з гарним настроєм і все Старе оновиться.😜😄😴", - порадила шанувальникам Пугачова. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Це хто???Явно не пугачова", "Прекрасна Алла!!❤️❤️", "Ви і так гарна!без фотошопу😍", "Ви чудово виглядаєте, сильна жінка захоплююся 🌸", "Ви - красуня🤗💐", "Боже мій, вся обперезана.", "Що з Вами 😎", "Капець....зупинись", "Алла сексі🔥".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.