У мережі з'явилися фото сина Андрона Кончаловського і Юлії Висоцької, який розважається зі своїми братами Баковими — спадкоємцями Анни Міхалкової. У квартирі останніх нещодавно сталася трагедія — під вікнами дому онука Микити Михалкова знайшли скалічену модель.

16-річний Петро Кончаловський веселився з онуками Михалкова і зробив декілька фото, які потрапили у мережу. Схоже на те, що нещодавня трагедія ніяк не вплинула на їх настрій — тусовка у Сергія та Андрія триває.

Кончаловський і онук Михалкова, фото: Telegram
Кончаловський і онук Михалкова, фото: Telegram

11 січня відому модель Ксенію Пунтус з серйозними травмами вранці виявив двірник. Дівчина начебто випала з вікна квартири онука Микити Михалкова. Від падіння дівчина дуже постраждала: у неї діагностували черепно-мозкову травму, множинні забиття, вивих стегна, забій хребта та легень.

Подруга постраждалої Олеся стверджує, що вона не вживала наркотики. Також дівчина вважає, що відбулося те, що намагаються приховати.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Кончаловський і онук Михалкова, фото: Telegram
Кончаловський і онук Михалкова, фото: Telegram

Нагадаємо, раніше знайдена під вікнами онука Михалкова модель опинилася у реанімації, навіть дихати самостійно не може

Як повідомляв портал "Знай.ua", не могла поворухнутися, тільки плакала: під вікнами онука Микити Михалкова знайшли скалічену модель, головні версії

Також "Знай.ua" писав, що відома модель містично випала з вікна онука Михалкова, копи підозрюють найгірше