Популярна голлівудська актриса і модель українського походження Ольга Куриленко, часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала кілька спекотних кадрів з новорічного відпочинку в теплих краях. Як видно, перед камерою актриса, яка зіграла подружку Бонда в знаменитій "бондіані", з'явилася в дуже незвичному образі.

Ольга позує, лежачи у величезному гамаку, на ній красивий яскраво-червоний купальник, який тільки підкреслює ідеальну фігуру і світлу шкіру. Актриса на двох різних знімках позує в різних, але дуже спокусливих позах, і млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Куриленко написала: "Приймаю хороші вібрації на нову тиждень!", а прихильники кинулися обговорювати її фото в коментарях.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.