Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси і вирішила в черговий раз виставити фігуру в бікіні, вже занадто сильно перестаравшись з фотошопом.

"Прекрасний початок дня на віллі "Ocean Breeze". Я всім бажаю прекрасного сонячного настрою.😊🌴", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери розкритикували помітну ретуш: "Головна заповідь фотошопу "не нашкодь !" порушена 😪", "Фотошоп врятує мИмр)))", "Настя ви схудли і стали схожі на бабу , шкіра в'яла треба набрати вагу", "Бодібилдерша 🔥", "Фото невдале🤯", "Вона займається балетом чи бодібілдингом?😱".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.