Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси і виставила гнівне відеозвернення шанувальникам, приховавши коментарі подалі від критики.

"Дорогі мої. Відключаю коментарі і не читала їх раніше! Не женуся за кількістю лайків та підписників.. Я дорожу тим,що люди мене люблять!🙏😊🌴 І дорожу тим, що я люблю і кохана!🙏🌺🐣 ", - поділилася емоціями Волочкова. Варто відзначити, що сам ролик вийшов у кращих традиціях балерини: на тлі кричущого пляжного торговця, розташувавши звідкілясь посталу милу собачку по периметру всієї талії і прикриваючи невідфотошоплене тіло. У якийсь момент здивований песик просто розчинився, а потім з'явився знову, завдяки дуже вдалому монтажу. З артистки також мало не спали пікантні плавки. Так і сварилася на шанувальників Анастасія: тримаючи собачку, немов кулемет і повторюючи, що все у неї "Бамболейло". А пляж не таким вже й безлюдним виявився.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання аритстка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.