Цими днями з життя пішов найменший чоловік у світі та рекордсмен Гіннесса. Про це на власній Instagram-сторінці написав телеведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров.

За його словами, у чоловіка різко розпочалися проблеми зі здоров'ям, а пізніше і зовсім відмовило серце.

"Дуже боляче і важко. Вчора о 3 годині дня по непальскому часу в госпіталі міста Покхара (Непал) помер наш друг, герой програми Світ навиворіт, найменша людина на планети Кахендра Тапа Магар. Йому було 27… Причина - зупинка серця. Більш конкретну причину не називають - це було "все в загальному". Пішло стрімке погіршення: пневмонія, проблеми з печінкою, потім серце. Організм дав комплексний збій і став стрімко слабшати", - написав Комаров.

Скріншот допису

Окрім цього, він додав, що зараз дуже сумує за ним, адже це був його хороший друг.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я сильна людина, але у мене зараз на очах сльози. Перебираю фотоархіви. Думаю. Згадую… Незважаючи на складну долю, хлопець не впадав у відчай, жив повноцінно, наскільки це можливо, був дуже мудрим і головне - ну дуже і дуже людяним. Ми полюбили його, як і десятки мільйонів телеглядачів. Людина жива, поки про неї пам'ятають…", - написав ведучий.

Нагадаємо, що "Я закохався в неї": Дмитро Комаров зі "Світом навиворіт" здійснив свою давню мрію

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Дмитро Комаров повідомив, що запускає в масове виробництво власну м'яку іграшку.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Комаров і його дружина Олександра Кучеренка відсвяткували Новий рік, однак не в рідній країні, а в Сінгапурі.