Молода модель Ксенія Пунтус, яка випала з квартири онука російського режисера і актора Микити Михалкова, Андрія Бакова, отямилася й опублікувала перший після трагедії пост у мережі. Дівчина розповіла всі обставини інциденту, а також поквапилася розвіяти чутки і домисли, які з'явилися в матеріалах журналістів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксюші в мережі Instagram.

Публікація Ксенії Пунтус, Instagram
Публікація Ксенії Пунтус, Instagram

Так, дівчина спростувала слова своєї подруги і колеги Олесі Кафельнікової про те, що в історії з падінням є кримінальний слід. Раніше дівчина стверджувала, що Пунтус стала жертвою впливових людей, які вирішили жорстоко помститися.

"Єдині достовірні слова від моєї особи з моменту події даного інциденту. Поспішаю вас засмутити, письменники — фантасти, але заборонених речовин і незрозумілих таблеток у цій історії задіяно не було (науково доведено, лікарсько підтверджено і тд. і тп.), бо до першого я маю вкрай негативне ставлення, а віддаю перевагу спорту та смачні їжі. А ще не було жодних машин, слідкувань якогось Микити… Так само не може бути мови про будь-які протиправні дії на мою адресу", — запевнила постраждала модель.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Крім того, Пунтус дуже тепло відгукувалася про онука Микити Михалкова, Андрія. Хлопця двічі викликали на допит, і обидва рази він підтвердив, що під час падіння подруги з вікна спав у сусідній кімнаті.

"Андрій - пречудова людина, з якою ми гуляли по музеях, він дарував мені книжки і погоджувався об 11 ранку дивитися кіно італійською з російськими субтитрами (з не дуже хорошим зором і без лінз). Весь інцидент — безглузда випадковість, яка послужить величезним уроком на все життя", — додала Ксюша.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер приміряла небезпечне міні і вразила неприродною фігурою.

Як повідомляв Знай.uа гаряча Кім Кардашьян на красивому пляжі обваляла в піску рум'яні булочки.

Знай.uа писав, потайна лазівка для водіїв: тепер кожен зможе уникнути штрафу і довести свою правоту в суді.