У неділю, 19 січня, на каналі 1+1 відбувся старт ювілейного сезону вокального шоу "Голос країни". Телеглядачі побачили перший випуск "битви епох".

Традиційно шоу розпочалося зі "сліпих прослуховувань". Незмінні залишилися і ведучі - Катя Осадча та Юра Горбунов.

Але перед тим, щоб на сцену вийшов перший учасник, тренери - Тіна Кароль, Дан Балан, Потап і Настя Каменських та Монатік - представили запальну та несподівану колаборацію, переспівавши хіт Біллі Айліш "Bad guy".

Як зазначила на початку випуску Тіна Кароль, вона та інші тренери обіцяють зробити ювілейний сезон найпристраснішим.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Голос країни 10 сезон, скріншот із відео

Першим підкорювати суддів вийшов 23-річний Олександр Календа з Житомира. Він себе представив музикантом-початківцем та гучно заспівав “Coco Jamboo”- хіт гурту Mr. President. Розвернулися всі тренери.

“Відразу відчув ноти фірмача”, - зазначив Дан Балан. Незважаючи на переконання кожного судді, Календа пішов до команди Монатіка.

Наступним на сцену вийшов сучасний гуцул. Сергій Роман приїхав з Закарпаття, села Вертеп. Та заспівав він українську народну пісню, яка розчулила Тіну. Вона перша розвернула свою крісло до нього.

Монатік сказав, що 10 сезон “Голосу країни” магічний, тож магію він відчув і у його голосі. Діма вийшов до нього на сцену та заспівав разом.

Сергій Роман, скріншот із відео

“Є людина, яка є прикладом для мене все життя. Я дивлюся на її шлях… Я оберу Монатіка”, - вирішив Сергій, незважаючи на те, що його хотіли до себе у команду всі тренери.

Зірвала гучні оплески учасниця з Росії. Василина Старшова приїхала до Києва з Санкт-Петербурга. Більше року вона була учасницею гурту Сергія Шнурова “Ленінград”.

Василина Старшова, скріншот із відео

Але вирішила підкорювати світ, починаючи з України.

Вона сама автор: пише пісні та музику. Тому, як сказала співачка, прийшов час розкритися як сольна виконавиця. Заспівала вона пісню Авріл Лавін “Complicated”.

Відразу до неї підійшов Дан Балан та почав танцювати та обійматися. По обличчю Тіни Кароль було видно, що ця ситуація збентежила співачку.

Старшова поводилася відверто, дуже сміливо та трохи нахабно. Тому не дивно, що повернулися до неї усі тренери. Аби обрати собі наставника, Василина влаштувала батл між зірковими тренерами.

“Я обираю підказку залу”, - заявила росіянка.

“Божевільна", - прокоментувала Тіна Кароль. Крім того, вона зізналася у почуттях до Балана.

“Так, я ревную”, - сказала Кароль.

Найцікавіше, що своїм тренером Василина обрала Дана Балана. Тож цей сезон і справді буде найпристраснішим. Ймовірно, глядачів чекає ще багато несподіваних моментів у шоу.

Нагадаємо, 16 січня у Києві відбулася презентація ювілейного сезону "Голос країни 10". Читайте, хто вирішив підкорювати українську сцену на головній битві епох.

Також Знай.ua повідомляв, що Настя Каменських показала у відео, як розважається у далекій Мексиці.

Також і Тіна Кароль показала шанувальникам результати нової спекотної фотосесії, де вона з'явилася в досить привабливому і спокусливому образі.