Під час першого ефіру "Голос країни 10" сталося багато несподіванок.

Так, наприклад, на шоу прийшов секс-символ “Танців з зірками” Даніель Салем. Виявилося, що актор та ведучий з дитинства мріяв бути рок-зіркою.

Даніель Салем

Співати одесит вирішив пісню Володимира Висоцького “07”. Його тембр голосу відразу розчулив Тіну Кароль. Коли вона розвернула до нього своє крісло, ледь не впала від шоку. Зірка чудово знає Даніеля і була здивована тим, як гарно він співає.

"Ти мій!" - заявила Кароль.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Авжеж, Салем пішов у команду Тіни. Крім того, він зі сцени подзвонив своїй донечці Луні, бо ще раніше обіцяв це зробити. Це був дуже зворушливий момент першого випуску шоу.

Але наступна учасниця "сліпих прослуховувань" довела до сліз не тільки тренерів, але і глядачів в усьому залі.

Це 24-річна Ольга Мельник з Вінниці. Дівчина вже приймала участь у "Голосі країни" - у четвертому сезоні вона була суперфіналісткою. Ось вдруге вирішила спробувати свої сили.

Ольга Мельник

"Сама б я це не зробила. Мені написав продюсер… Я зрозуміла, що про мене не забували і вірили весь цей час. Двічі в одну річку можна увійти", - сказала зі сцени дівчина.

Заспівала вона пісню "Lovely" Біллі Айліш. З перших секунд відразу до неї повернулися всі тренери, окрім Тіни Кароль. Співачка трохи пізніше. Багато хто в залі не стримував сліз. Настя Каменський сама ледь не розплакалася, розчулившися історією учасниці.

Це був найемоційніший виступ за весь перший випуск десятого сезону та найзворушливіший голос епохи.

Оля розповіла, що у неї були проблеми зі спиною, тому їй довелося лікуватися та на якийсь час відмовитися від можливості стати зіркою.

"Профукала свій шанс", - сказала вона.

Але, як зазначили тренери, учасниця - приклад для тих, хто зневірився в собі.

"У тебе величезні шанси на перемогу в цьому шоу", - додав Діма Монатік.

Оля сама не змогла стримати сліз. Дівчина обрала у наставники Тіну Кароль, яка душевно підтримала її.

"Я тебе не ображу ніколи", - сказала їй Тіна. А Дан Балан заявив, що напише Ользі пісню.

Нагадаємо, що "Голос країни 10" феєрично розпахнув двері. Вже перший ефір змусив Тіну Кароль зізнаватись в почуттях до Дана Балана через загрозу появи суперниці.

Нещодавно Знай.ua повідомляв, що Настя Каменських показала у відео, як розважається у далекій Мексиці.

Також і Тіна Кароль показала шанувальникам результати нової спекотної фотосесії, де вона з'явилася в досить привабливому і спокусливому образі.