Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася зимовими канікулами в Буковелі, куди поїхала кататися на лижах. Так, артистка позувала в екіпіровці і окулярах, засвітивши струнку фігуру і поскаржившись на траси, де з нею вже встигло відбутися кілька неприємних інцидентів.

"#монологЛыжницы. ⠀
Сама не вміє кататись і мені не дає‼️ ⠀
Не вспіла стати на лижі, вже впала‼️ ⠀
Хлопчик не проїжджай між ніг😩🎿‼️ ⠀
Це ж Леся!!! Давай я її на борді зіб’ю а ти знімеш сторіз😩‼️", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, підтримуючи Лесю: "Красива❤️❤️❤️❤️", "Та палкою його!)))", "Прекрасна як завжди 😍😍😍", "Молодчина❤️", "Які ж ідіоти бувають! Співчуваю вам, Леся)", "Прекрасна лижниця ⛷", "Красуня🔥".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.