Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Так, артистка виклала пікантні фото в чорному міні-бікіні, позуючи з вологим волоссям і тілом, а ще засвітивши струнку фігуру.

"Спокій, гармонія і самота🙌🏻", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Залишайтеся завжди найкрасивішою і найпривабливішою жінкою", "Красуня фігурка супер сексі просто очей не відірвати", "Це прям ну дуже гарно 😻😻😻", "Вид ззаду трохи краще", "Я все розумію, красиво, жіночною..... але навіщо так плавки натягувати??? Це краса така нині?", "Красуня і шикарна фігурка🔥", "Фігура супер.".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще