Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетні чорно-білі кадри з нової фотосесії для власного бренду косметики, позуючи з "натуральним" макіяжем і примірявши лише біле облягаюче боді. Так, артистка підняла важливу тему, заговоривши про любов до себе і пояснивши шанувальницям, чому себе важливо хвалити.

"Нещодавно під час інтерв'ю мене попросили розповісти про себе в третій особі : похвалити себе і свою творчість. І я зависла. Тому що я зрозуміла, що не вмію себе хвалити. Нас з дитинства вчили і вдома і в школі , що виділятися некрасиво, «скромність прикрашає людину» і хвалитися - це моветон. Зате від комплексів позбавлятися не вчили. На жаль. Реакція дівчини на комплімент «ти так покращала! » - «ой, ну що ти, це я просто голову помила» стала, на жаль, нормою, а не винятком.
Я,звичайно, виросла вже й комплекси залишила позаду. Я знаю свої слабкі сторони і розвиваю їх перманентно. Я частіше буваю задоволена собою і знаю що я зробила круто, в чому молодець) але хвалити себе так і не навчилася.
Напевно тому намагаюся знаходити час поставити лайк на кожен добрий коментар тут ❤", - поділилася думками Брежнєва.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще