Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний кадр з магазину іграшок у рідній Одесі, куди приїздила на зимові канікули з маленьким сином Михайлом. Так, артистка позувала в обнімку з великим плюшевим ведмедиком, занурившись в казкову атмосферу.

"Обожнюю знаходити місця зі своєю особливою атмосферою! У моїй рідній Одесі - тим більше! У пошуках чергової іграшки Майклу, було виявлено просто неймовірний сімейний простір", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери засипали Регіну компліментами: "Казкова😘❤️", "Дуже мило 😍😍😍😍", "Краса😍", "Яка класна, от дивишся на тебе і відразу настрій піднімається! Люблю таких людей-позитивних😘❤️🔥", "Як завжди найкрасивіша,навіть красивіше цього ведмедя", "Це все Майклу???😍😍😍".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.