Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом, позуючи з білому в'язаному кардигані, який приміряла на оголене тіло. Так, артистка продемонструвала шикарну фігуру, сидячи на кубі в пікантній позі.

"#tinakarol #тинакароль ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз. залишившись в захваті: "Ось так виглядає сексуальність🔥. Не те що у деяких,...щоранку попа в різному ракурсі 😁", "Нова мода від Тіни Кароль-жакет гудзиками на спині, 👍Ікона стилю❤️", "Стільки ніжності в одному фото😻🖤", "Фотографу щастить дивитись на таку красу.", "вау, Тіна😍😍😍😍вогонь", "дуже гарно, дуже сексуально, занадто......🔥❤️❤️❤️🤤", "Ну дуже красива спина..", "Ну що це за краса???????ніжна така!!!", "і знову доброго ранку. 😻😻🤤".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.