Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість з розмахом відзначила 44-річчя, скликавши в заклад журналістів, які чи то намагалися засліпити балерину спалахами камер, чи вивідати її таємниці. Так, артистка прийшла на свято в блискучій сукні, суцільно розшитій золотими лелітками, нарощеним каре, а інтригувала гостей власним весіллям, купою квітів і величезними кульками.

До речі, можливим майбутнім нареченим артистки є старший 34-річний син художника Нікаса Сафронова, давнього друга Анастасії. Однак шанувальники все ще не вірять хитрій балерині, яка так любить інтриги і скандали: більшість фоловерів впевнені, що жінка просто не може пережити самотності, сама собі купуючи квіти і подарунки, фотографуючись на штатив. Про це користувачі соцмережі написали масу коментарів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Подарунки Анастасія теж отримала найрізноманітніші. Наприклад, не менш скандальний Барі Алібасов підніс балерині вазу, засипавши шию артистки поцілунками, художник Нікас Сафронов презентував написану їм картину і п'ять коробок шоколаду "Натхнення" з календарями. А світська левиця Олена Кравець подарувала їй діадему та іменний парфум. Також фокусник Сергій Листопад "наворожив" Волочковій живу рибку в келиху з водою.