63-річна Чен Мейфен (Chen Maifen) кожен день отримує десятки компліментів від шанувальників, уражених її моложавий зовнішністю.
У 1975 році, коли їй було 19 років, Мейфен отримала титул королеви краси. Коли їй було 36 років, найвпливовіша телеведуча країни Чжан Сяоян оголосила її «найгарячішою тіткою Тайваню».

63-річна Чен Мейфен

Мейфен розповіла, що у неї є звичка вранці їсти суп з декількома скибочками імбиру. Актриса вважає, що саме це дозволяє їй зберігати молодість шкіри.

Вона зізналася, що вона не фанат фітнесу і вважає, що мотивувати себе на похід в спортзал непросто, тому найняла інструктора, з яким займається силовими тренуваннями один або два рази на тиждень.

63-річна Чен Мейфен

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Актриса щодня носить взуття на високих підборах. Щоб мінімізувати шкоду для суглобів, вечорами вона босоніж стоїть на спеціальній похилій підставці для ніг, що дозволяє перенести вагу всього тіла на п'яти. При цьому Мейфен поплескує себе по руках, ногах і суглобах. Вона вірить, що таким чином допомагає руху енергії по тілу.

Чен подякувала своїм фанатам за підтримку в соцмережах і додала, що її найбільший секрет - це залишатися в гарному настрої кожен день.

63-річна Чен Мейфен

П'ять років тому Мейфен пережила болісне розлучення з американо-тайванським чоловіком, з яким вона була в шлюбі десять років. Дітей у актриси немає, тому їй довелося відходити від удару в поодинці. Вона каже, що тепер збирається зустріти нову любов «Але чоловікам подобаються молоді жінки, тому мені важко знайти ідеального партнера», - зазначила вона.

Вона ніколи не колола ботокс, а для догляду за шкірою користується бюджетними косметичними засобами.

Фото: сторінка Chen Meifeng в Facebook

Нагадаємо, раніше лікар-дієтолог Ірина Торопигіна дала просту пораду, як їсти та при цьому не хвилюватись щодо збереження власної фігури, повідомляє lenta.ua.


Як повідомляв портал "Знай.ua", вчені з Університету Вермонта у США створили перших у світі живих роботів. Дослідники назвали своє творіння "абсолютно новою формою життя", пише CNN.


Також "Знай.ua" писав, що дослідники з Університету Пенсильванії в США змогли вдосконалити променеву терапію, яку використовують для лікування хворих на онкологічні захворювання, повідомляє видання “New Atlas”.