Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з коханою дружиною та малими дітьми, Лізою і Гаррі, на якому показав, як проходять вихідні в їхньому особняку. Так, син і донька артистів займалися вокалом, виконавши популярні хіти французькою, демонструючи також чудове знання мови і акторські навички.

"🎹 Співаємо. Продовжуємо музикувати 🎭🎼😍💃🏼", - трепетно підписав Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Чарівна!!!!!😍😍😍", "Браво!!!👏👏👏", "Лізочка просто неймовірна! Неможливо не любити!!!❤️", "Це просто нереально мило😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️!!!!!", "Ну яка молодець ❤️", "Яка красуня! Молодець!👏👍😘", "Так легко і просто, скільки праці вкладено! Лапочка!😘", "Захват!!!👏🏻👏🏻👏🏻", "Яка ж талановита дівчинка 😍 Розумниця, Лізонька ❤️ Батьки надзвичайно виховують діток 😊", "На Лізу хочеться весь час дивитися і слухати, чудова дитина❤❤❤🌹🌹🌹", "Немає слів! Які ви молодці! 🥰".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.