Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Так, артисти вже повернулися в Київ, однак Настя продовжує виставляти шикарні кадри, на цей раз примірявши ніжне біле плаття і незвичайний аксесуар.

"Нами рухають бажання, які ведуть нас по життю, як навігатор. Потрібно лише знайти можливості їх реалізацій🥰
Слідуйте своїм мріям і нехай все бажане буде у вашому житті💫", - поділилася думками Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Мексиканочка🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️", "Настя ви як завжди прекрасні", "Хороша дівчинка❤️❤️❤️", "настюша, як завжди красотуля, немає слів", "Дуже гарна і ніжна🔥🔥❤️", "Вашими вустами , Настя , мед пити ! 😘", "Богиня 😍😍😍😍💖💖💖💖💖💖".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще