Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася стильним кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артистка виставила кілька кадрів в чорному бікіні, позуючи на тлі пальм і блакитної води, а також зазначила, що таку гарячу фотосесію для неї влаштував коханий чоловік.

"Сьогодні наш 10-ий день відпустки. Погодка тут підвела, майже весь час йшли дощі. Але все-одно таке класне відчуття всередині. Здається, я майже готова працювати 👾😂", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Дуже красиво 😍", "Надя скільки ще буде фоток біля пальм?😂❤️", "Здається... значить потрібно ще відпочивати!😂", "Де купити такі ж шпалери ?", "Пальма, океан і шалено красива Надя♥️♥️", "Красуня😍❤️", "Русалка, від того і хвилі і дощ)", "Пальми і Надія,прекрасне поєднання ♥️😻".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.