Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка нещодавно відпочивала в Таїланді, звідки часто публікувала фото в бікіні, вже повернулася і продовжує радувати фанатів "голими" фото вже з дому в Москві. Цього разу Настя поділилася, що нарешті дочекалася снігу, і відразу вирушила в лазню, щоб потім погойдатися в снігу. І все це вона, звичайно ж, вивалила в мережу.

На новому фото, яке Волочкова показала, її можна побачити лежачою на снігу в крихітному бікіні, якого навіть не видно за банним віником, яким вона прикривається. І все це відбувається ввечері або вночі, адже на вулиці вже темно. У підписі до фото балерина написала: "Нарешті випав сніг! Зима – найкращий час для російської лазні!". Проте Настя знову відключила можливість коментування своїх фотографій, так що нікому оцінити її нову публікацію.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.