Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася стильним кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артистка виставила спокусливий кадр в чорному бікіні, позуючи на тлі пальм і блакитної води, а також зазначила, що таку гарячу фотосесію для неї влаштував коханий чоловік.

,"@vladimirdantes наробив мені за 10 хвилин стільки фоток, що я готова йому урочисто вручити звання супер інста-чоловіка 😂 ."- забавно підписала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті, проте деякі помітили пікантну деталь: "Ніколи не бачила таку офігенну Надю 🔥😏", "Кицька", "Божественна жінка😍😘, Ми тебе любимо💓😍", "Вова ти кращий фотограф 🔥", "Наадяя це кайф 🔥", "Як завжди красуня😍😍😍", "Пожежа💥🔥", "Така красива🍑😻🔥", "Красуня як завжди, але чось купальник внизу погано сидить і це псує картинку.", "Могла б уже вийти гола...😒😒".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.