Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим відвертим фото після грандіозного, на скільки це було можливо, святкування 44-річчя 20 січня. Так, артистка інтригувала шанувальників весіллям, скликала на урочистості журналістів, демонструвала букети та кульки, а після гулянь вирішила голяка повалятися в снігу, прикривши сороміцькі місця лише віником для любої баньки.

"Нарешті випав сніг!🙏 Зима-найкращий час для російської лазні!💨❄️🌴🌲", - лаконічно пораділа Волочкова. Фолловери не змогли висловити під фото балерини свою думку, адже хитра Анастасія приховала коментарі, щоб не нарватися на критику. Втім, це вже не перший подібний випадок, адже артистка просто обожнює баньки і крижану купіль, всіляко поєднуючи їх з дивними витівками: то в бікіні сяде на шпагат просто в сніг, то й зовсім спробує скупати у крижаній воді кота.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.