Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів навіть по поверненню в Київ. Так, артистка виставила трепетне спільне фото з коханим, позуючи на їхній віллі і примірявши ніжне плаття білого кольору з квітковим принтом.

"Даруйте кохання і будьте коханими! Це окрилює і надихає❤", - поділилася радістю Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Як же Льоша все - таки посвіжішав за останній рік! Прямо молодше став виглядати!!! Настя, це ж твоя заслуга!!!!!😙😙😙", "Друзі, кращаєте на очах! Де ви були раніше!", "Красиві", "Обожнюю вашу пару 😍", "Найкращі😘😘😘😘", "Такі гарні❤️❤️", "Надихаюся вами😍😍😍", "Потап помолодшав)".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще