Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний домашній кадр, позуючи з чоловіком Каньє Вестом, а також всіма чотирма дітками: доньками Норт і Чикаго, синами Сейнтом і Псалмом. Так, артистка показала, як починається ранок у їхній великій родині, де всі збираються за сніданком.

"Morning Madness (Ранкове божевілля)", - пожартувала Кардашьян. Фолловери ж почали відзначати, що ніяке це не божевілля, а справжнє благословення і реалії поза популярного шоу. Варто відзначити, що сніданок Кім приготувала дійсно корисний: на столі безліч різних фруктів, мюслі, пластівці і молоко.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще