Український телеведучий Володимир Остапчук прокоментував розлучення з дружиною. Шоумен також назвав своє найбільше досягнення за 12 років шлюбу.

Володимир Остапчук повідомив, що вони з дружиною досі перебувають у процесі розлучення. Таке зізнання телеведучий зробив на своїй сторінці в Instagram, відповідаючи на запитання підписників. Остапчука запитали, чи він вже помирився з дружиною, на що той відповів:

Володимир Остапчук, Clutch.ua
Володимир Остапчук, Clutch.ua

"Ми не сварилися. Ми розійшлися і зараз в процесі розлучення. Але у нас завжди будуть теплі спогади, і головне досягнення цих відносин – прекрасні дітки", – пише Остапчук. Володимир Остапчук

Крім того, Остапчук зазначив, що підтримка, любов і жіночне, але міцне плече весь цей час допомагали йому впевнено йти вперед, а діти завжди були стимулом. Він подякував дружині за мудрість і терпіння. На завершення шоумен зазначив, що "прийшов час йти далі по-новому".

Популярні новини зараз
Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У пари двоє дітей, яких Остапчук назвав найголовнішим досягненням цих відносин: дочка Емілія і син Еван-Олександре. Фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук продовжує спілкуватися зі своїми дітьми.

Володимир Остапчук, фото: 24tv.ua
Володимир Остапчук, фото: 24tv.ua

Рішенням про розлучення телеведучий шокував своїх прихильників, оскільки його шлюб з Оленою Войченко вважали зразковим. Однак 22 жовтня на сайті Подольського районного суду Києва з'явилася заява Остапчука. Олена зізналася, що рішення чоловіка стало несподіванкою й для неї.

Відповідь Володимира Остапчука, скріншот: Instagram
Відповідь Володимира Остапчука, скріншот: Instagram

Нагадаємо, раніше Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" вирішив змінити професію: у Могилевської новий конкурент?

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Очікування vs реальність": Остапчук після "Танці з зірками" взявся за лижі, смішні фото

Також "Знай.ua" писав, що замість "Танців з зірками" на "Зважені і щасливі": Остапчук перетворився на пухляша через олів'є, фото