Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила кадр із свіжої фотосесії в Майямі, позуючи з блискучим вечірнім макіяжем і яскравими вплетеними у волосся канікалонами. Так, артистка зізналася, як "народився" такий космічний образ, згадавши свій репертуар з 90-х, безліч пісень з яких давно стали хітами.

"Як артистці мені дуже пощастило що на моїх піснях виросло ціле покоління !Але для кожного з вас, мої шановні слухачі ,є своя ,особиста асоціація з тією чи іншою піснею!!! Дуже талановита Команда дівчат родом з України, а нині живуть в Майамі у своєму хіт параді пісень юності на перше місце поставили «Кришталеве серце Мальвіни» ось так і народився цей фото образ! ", - поділилася емоціями Корольова. Фолловери не пройшли повз: "Наталя навіщо стільки тонн макіяжу ви і так красуня, ну просто трохи тоналки і пудри для корекції))", "Наташа,з бровами перебір ,як у Брежнєва!!😂😂😂", "Більше на лохину схожа)))", "Наташа, навіщо, вам, такі губищи???? Жесть!", "

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.