У столиці Росії Москві помер актор Данило Перов. Чоловікові був лише 51 рік. Про це повідомили на сайті "Співдружності акторів Таганки".

Він був єдиним сином відомої актриси Раїси Рязанової, яка відома широкому глядачеві за фільмами "Єралаш", "Москва сльозам не вірить", "Солдати" і не тільки.

Данила Перов за життя був чуйним і улюбленим членом колективу і заслуженим артистом РФ. Серед найвідоміших його ролей – участь у серіалах "Інтерни", "Готель "Элеон" і "Універ".

Про смерть артиста також повідомила актриса Олена Скороходова на особистій сторінці Facebook і розповіла про причини смерті.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"У Раїси Іванівни Рязанової помер єдиний син Данило <...> Причина - тромб", - коротко повідомила актриса, висловивши своє співчуття рідним актора.

У Раисы Ивановны Рязановой умер единственный сын Даниил. 1968ого года рождения. Какая боль! Причина - тромб. На фото...

Geplaatst door Elena Skorohodova op Woensdag 22 januari 2020

Перов був єдиним сином 75-річної Рязанової. Тепер у актриси залишився тільки онук Андрій, син актора.

Нагадаємо, у США покінчив життя самогубством зірка серіалу "Друзі".

Як повідомляв Знай. ua, помер засновник відомої комік-групи "Монті Пайтон" Террі Джонс.

Також Знай. ua писав, що у Мінську помер засновник "Ляпіса Трубецького".