Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася розкішним кадрами з пікантної зйомки, фотографом якої стала відома Соня Плакидюк. Так, артистка позувала в довгих шкіряних рукавичках, лакованих високих ботфортах і чорному концертному корсеті, суцільно вкритим чорними намистинками. Варто видзначити, що вбрання вигідно підкреслило форми української красуні.

"Щасливі хвилинки, дні та години) Маленька вічність в компанії @moi_sofism 💙", - поділилася радістю Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз, засипаючи Дашу компліментами: "Не знаю гарнішої дівчини😘Це Діта яку я заслужила)", "Слава Діти не дає спокою?", "Юкрейн мадонна🔥", "Ви красива!", "Даш, це з випускного фоток скинули?", "Мадонна😍", "Шик 🔥🔥🔥", "Дівчина із іншого життя😍", "Як ніби у чорній ікрі 👌🏻", "Ефектно".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.